• Let op! We passen momenteel 'De Projecten' aan. Tijdelijk zijn er twee weergavesystemen met verschillende projecten.

EVENTS THAT FLOW

Briefing

Achtergrond: Hester Zoutman, een ervaren eventmanager, gaat haar eigen bedrijf, STUDIOZINVOL, lanceren met als motto “Ongestoord genieten en beleven. Dat is Zinvol!” Ze heeft behoefte aan een sterke merkidentiteit, inclusief een logo, visitekaartjes en een website, die haar bedrijfswaarden en klantbelofte weerspiegelen.

Doelstellingen:

  1. Professionele uitstraling: Het merkbeeld moet een gevoel van professionaliteit en kwaliteit communiceren, dat de expertise van Hester als eventmanager benadrukt.
  2. Unieke identiteit: Het ontwerp moet opvallen en herkenbaar zijn, zodat STUDIOZINVOL zich onderscheidt in de markt.
  3. Klantgerichtheid: De branding moet de belofte van “Ongestoord genieten en beleven” overbrengen en de klant aanspreken op een persoonlijk niveau.

Ontwerpwensen:

  1. Logo: Het logo moet zowel eigentijds als tijdloos zijn, met een focus op de kernwaarden van STUDIOZINVOL. Het gebruik van zacht roze, goud en wit geïnspireerd op de kleuren van een van de edities van KIKK festival, wordt sterk aangemoedigd.
  2. Visitekaartjes: De visitekaartjes moeten de visuele identiteit van het merk weerspiegelen en essentiële contactinformatie bevatten.
  3. Website: De website moet gebruiksvriendelijk zijn, met een aantrekkelijk ontwerp dat de sfeer en stijl van STUDIOZINVOL weerspiegelt. Het moet gemakkelijk zijn voor potentiële klanten om informatie te vinden over de diensten van Hester en contact met haar op te nemen.
  4. Kleurenpalet: De voorkeur gaat uit naar een combinatie van zacht roze, goud en wit.
  5. Stijl: Het ontwerp moet elegant, verfijnd en hedendaags zijn, passend bij de luxe evenementen die Hester organiseert.

 

STUDIOZINVOL.nl

  • Share: