DEVELOPMENT POSTERSHOP

Briefing:

MarcoZoutmanDesign start een online postershop onder de naam STOREofPOSTERS. Dit omvat het ontwikkelen van een logo, visuele identiteit en website.

De gewenste uitstraling voor het gehele project is gebaseerd op een urban Brooklyn loft/office esthetiek, met bakstenen en ijzeren raamframes als inspiratiebron. Het logo moet bestaan uit hoofdletters voor ‘STORE’ en ‘POSTERS’ en kleine letters voor ‘of’, in zwart met witte letters. In de communicatie kan gebruik gemaakt worden van de accentkleur warm goud.

Daarnaast is het essentieel dat de website volgens het print-on-demand principe werkt, waarvoor een geschikte partner moet worden gevonden die wereldwijd kan verzenden, aangezien er ook een shop op Etsy moet worden opgezet.

Te leveren items:

  1. Logo-ontwerp: Een logo dat voldoet aan de specificaties en de gewenste uitstraling heeft van een urban Brooklyn loft/office. Het moet bestaan uit hoofdletters voor ‘store’ en ‘posters’ en kleine letters voor ‘of’, in zwart met witte letters en een accentkleur van warm goud.
  2. Visuele identiteit: Ontwikkeling van een consistente visuele identiteit die de gewenste esthetiek van een urban Brooklyn loft/office weerspiegelt, inclusief kleurenpalet, typografie en grafische elementen.
  3. Website-ontwerp en -ontwikkeling: Een aantrekkelijke en functionele website die de verkoop van posters mogelijk maakt volgens het print-on-demand model. Het ontwerp moet passen bij de urban Brooklyn loft/office esthetiek en een naadloze gebruikerservaring bieden aan klanten.
  4. Content creatie: Creatie van inhoud voor de website, inclusief tekstuele inhoud en afbeeldingen voor posters die passen bij de gewenste uitstraling van een urban Brooklyn loft/office.
  5. Partnerschap met print-on-demand provider: Identificatie en samenwerking met een print-on-demand partner die wereldwijd kan verzenden.
  6. Etsy Shop: Opzetten van een shop op Etsy om een breder publiek te bereiken en extra verkoopkanalen te bieden.

 

STOREofPOSTERS.nl

  • Share: