COLLECT YOUR STAMPS

De briefing:

Achtergrond: Kapsalon Knip & Krul bij Anita heeft besloten een stempelkaart in te voeren als onderdeel van hun loyaliteitsprogramma om klanten te belonen voor hun terugkerende bezoeken aan de salon.

Doelstellingen:

  1. Klantenbinding: De stempelkaart is bedoeld om klanten te stimuleren regelmatig terug te keren naar de salon voor herhaalde behandelingen.
  2. Merkconsistentie: Het ontwerp van zowel de stempelkaart als de stempel moet passen binnen de kenmerkende stijl en kleuren van Kapsalon Knip & Krul bij Anita, met gebruik van zwart, goud en wit.
  3. Beloningsstructuur: De stempelkaart moet ruimte bieden voor 5 stempelmogelijkheden. Wanneer de kaart vol is, krijgt de klant €2,50 korting op hun volgende behandeling.

Ontwerpwensen:

  1. Kleurgebruik: Gebruik zwart, goud en wit als hoofdkleuren in het ontwerp, waarbij goud mogelijk als accentkleur wordt gebruikt.
  2. Stijl: Het ontwerp moet de kenmerkende stijl van de kapsalon weerspiegelen, met eigentijdse en aantrekkelijke ontwerpelementen die de esthetiek van de salon vertegenwoordigen.
  3. Duidelijkheid en functionaliteit: Zorg ervoor dat de stempelkaart duidelijk en functioneel is voor klanten, met voldoende ruimte voor stempels en een overzichtelijke beloningsstructuur.

Stempelontwerp:

  • De stempel moet voldoende ruimte bieden voor vijf stempels.
  • Het ontwerp van de stempel moet passen bij de algehele esthetiek van de stempelkaart en de kapsalon.
  • Share: