• Let op! We passen momenteel 'De Projecten' aan. Tijdelijk zijn er twee weergavesystemen met verschillende projecten.

VISAGIE & HAIRSTYLING

Briefing:

Achtergrond: Visagiste Jenneke Wijs begint haar eigen onderneming onder de naam “Jenneke Visagie en Hair Styling”. Ze zoekt naar een complete merkidentiteit, waaronder een logo, visitekaartjes, website en brochure, om haar diensten te presenteren en potentiële klanten aan te trekken.

Doelstellingen:

  1. Professionaliteit: Het merkbeeld moet een professionele uitstraling hebben die Jenneke’s vaardigheden en expertise als visagiste en haarstyliste benadrukt.
  2. Uniciteit: Het ontwerp moet opvallen en de persoonlijkheid van Jenneke en haar bedrijf weerspiegelen.
  3. Aantrekkelijkheid: De branding moet aantrekkelijk zijn voor potentiële klanten en hen aansporen om gebruik te maken van Jenneke’s diensten.

Ontwerpwensen:

  1. Logo: Het logo moet eenvoudig, maar opvallend zijn, met de focus op de volledige naam “Jenneke Visagie en Hair Styling”. De voorkeurskleuren zijn roze, grijs en wit, maar er is ruimte voor creativiteit.
  2. Visitekaartjes: De visitekaartjes moeten de visuele identiteit van het merk weerspiegelen en belangrijke contactinformatie bevatten, zoals Jenneke’s naam, telefoonnummer, e-mailadres en website.
  3. Website: De website moet informatief en gebruiksvriendelijk zijn, met aantrekkelijke visuals en gemakkelijke navigatie. Klanten moeten eenvoudig toegang hebben tot informatie over Jenneke’s diensten, portfolio en contactgegevens.
  4. Brochure: De brochure moet een overzicht bieden van Jenneke’s diensten, haar portfolio en eventuele speciale aanbiedingen of pakketten. Het moet ook de algemene esthetiek van de merkidentiteit weerspiegelen.

jennekevisagistenhairstylist.nl

  • Share: