3D VISUAL & VIDEO

De briefing:
Het uitgangspunt is een plattegrond en een 3D weergave van de buitenkant van het nieuwe pand. Zet de plattegrond om naar een realistische 3D-weergave, waarbij elk vertrek is voorzien van de bijbehorende functie. We willen dat het personeel een zicht krijgt van de indeling en de inrichting van het pand, zodat ze zich alvast kunnen voorbereiden op de verhuizing. Voor fondswerving moet het visueel maken waar donateurs geld voor geven.

Belangrijkste punten:

  1. 3D Visualisatie: Maak een gedetailleerde 3D-visualisatie van het interieur van het nieuwe pand op basis van de plattegrond die we hebben ontvangen. Zorg ervoor dat alle kamers en ruimtes zijn opgenomen en dat deze overeenkomen met de functies die ze zullen vervullen.
  2. Interieurinrichting: Zorg ervoor dat de visualisatie de juiste meubels, apparatuur en decoratieve elementen bevat die passen bij de functie van elke ruimte. Denk hierbij aan werkplekken, vergaderzalen, een ontvangstruimte, enzovoort.
  3. Videorondleiding: Maak een video waarin een virtuele rondleiding door het pand wordt gegeven. Deze video moet vloeiend door het hele gebouw navigeren, waarbij elke kamer en ruimte wordt getoond zoals deze in de 3D-visualisatie is weergegeven. Het moet een realistische indruk geven van hoe het pand eruit zal zien als het eenmaal is ingericht.

Plattegrond en 3D aanzicht gelevert door Architectenbureau

  • Share: