NEW BUSINESS

Briefing:

Achtergrond: Dietiste Sarah staat op het punt haar eigen praktijk te starten en heeft behoefte aan een consistent en aantrekkelijk merkbeeld om haar professionele diensten te vertegenwoordigen. Dit omvat een logo, een website, visitekaartjes en afsprakenkaartjes.

Doelstellingen:

  1. Professionele uitstraling: Het merkbeeld moet vertrouwen wekken en de expertise van Dietiste Sarah als voedingsdeskundige benadrukken.
  2. Herkenbaarheid: De ontwerpen moeten de aandacht trekken en gemakkelijk te herkennen zijn, zowel online als offline.
  3. Inhoudsgericht: De branding moet de focus leggen op gezonde voeding en een gezonde levensstijl, in lijn met de diensten die Sarah aanbiedt als diëtist.

Ontwerpwensen:

  1. Logo: Het uitgangspunt voor het logo is een limoenschijfje, dat kan worden verwerkt in een creatief en herkenbaar ontwerp. Het logo moet professioneel ogen en de kernwaarden van de praktijk weerspiegelen.
  2. Kleurenpalet: Sarah heeft een voorkeur voor groentinten, die kunnen variëren van frisgroen tot diepgroen, om een natuurlijk en gezond gevoel over te brengen.
  3. Consistentie: De ontwerpen voor de website, visitekaartjes en afsprakenkaartjes moeten consistent zijn met het gekozen kleurenpalet en de algehele esthetiek van het logo.
  4. Functionaliteit: De website moet gebruiksvriendelijk zijn en gemakkelijk te navigeren, met duidelijke informatie over Sarah’s diensten, contactgegevens en mogelijkheid tot het maken van afspraken.
  • Share: