SAME BRAND

Briefing:

Achtergrond: Sonja Nagtegaal, een coach en masseuse, wil graag de uitstraling van haar logo en materiaal herzien. In het verleden heeft MarcoZoutmanDesign (jijzelf) het logo gemaakt, waarbij roze de hoofdkleur was. Nu is er behoefte aan een vernieuwing waarbij groen de hoofdkleur zal zijn. Daarnaast is er ook vraag naar het ontwikkelen van een nieuwe website en het maken van fotografie: van Sonja zelf, van het masseren en van de ruimte waarin ze werkt.

Doelstellingen:

  1. Vernieuwde uitstraling: Het doel is om de uitstraling van Sonja Nagtegaal – Coaching en Massage te vernieuwen en deze beter te laten aansluiten bij haar huidige visie en doelgroep.
  2. Consistentie: Het herontwerp moet consistent zijn met het bestaande logo, maar met de toevoeging van groen als hoofdkleur.
  3. Professionaliteit: Het vernieuwde materiaal moet een professionele en betrouwbare indruk maken op potentiële klanten.
  4. Kwaliteitsvolle fotografie: De foto’s moeten van hoge kwaliteit zijn en een authentieke weergave bieden van Sonja, haar massages en de werkruimte.

Ontwerpwensen:

  1. Logo: Het bestaande logo moet worden herzien met groen als hoofdkleur. Het logo moet eenvoudig, herkenbaar en passend bij de activiteiten van Sonja zijn.
  2. Website: Er is behoefte aan een nieuwe website die gebruiksvriendelijk is en de diensten van Sonja duidelijk en aantrekkelijk presenteert. Deze moet naadloos aansluiten bij de vernieuwde huisstijl.
  3. Fotografie: Er is vraag naar professionele foto’s van Sonja zelf, van haar tijdens het masseren en van haar werkruimte. Deze foto’s moeten een professionele uitstraling hebben en de sfeer van haar praktijk goed weergeven.

sonjanagtegaal.nl

  • Share: